bemiddelaar/coach - relatietherapeut - redacteur - schrijver

Suzan Langenberg studeerde filosofie, geschiedenis (met onderwijsbevoegdheid) en seksuologie aan de Universiteit van Amsterdam. In 2008 doctoreerde zij aan de Radboud Universiteit Nijmegen op het onderzoek Kritiek als des-organisatie, bedrijfsethiek en waarheidspreken (Garant 2008)met het denken van de Franse filosoof Michel Foucault als basis. Zij is samen met Fleur Beyers eindredacteur van Citizenship in organizations, Practicing the immeasurable (Palgrave 2017).

Vanaf het eerste uur is ze betrokken bij de oprichting, ontwikkeling en uitbouw van Diversity bv. Ze houdt zich bezig met maatgerichte begeleiding van organisaties. De laatste tien jaar is zij een expert in het ondersteunen van publieke en private organisaties in het implementeren van een integriteitsbeleid gekoppeld aan ethisch leiderschap.

Suzan is een professionele coach, zowel in organisaties als individueel. Tevens houdt ze zich als auteur en redacteur bezig met publicaties rond thema's als HR en ethiek, kritiek in organisaties, kapitaal en burgerschap en het managen van integriteit. Ze is eindredacteur van de Cahriers Campus Gelbergen.